Er worden tot nader bericht  géén nieuwe reserveringen voor rittens aangemomen. Eerst willen wij zeker weten dat alle wachtenden op onze lijst voorzien zijn. Onze vaste reserverrders mogen altijd een berichtje doen. Wij streven ernaar geen enkele cuddling critter alleen achter te laten.

Updates omtrent de rattery vindt u ook op onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/ratterycuddlingcritters/

 

 

 

PRIJZEN GELDEND VANAF JANUARI 2020

 

 

Prijs per ritten:   € 20,-  ongeacht vacht soort kleur / uitmonstering of oorstand.

Voer per kilo :       € 3,- ( wij zijn bereid het voer naar u te verzenden, informeer even naar de kosten, dit verschilt per gewicht, en per land ).

weerstand verhogende kruidendrank:  glazen druppel flesje of pipet flesje van 10 ml :   € 5,-

Prijzen voor fokrittens voor bevriende ratteries variëren per ritten.

Stamboom wordt voor ratteries altijd meegeleverd.

 

 

Voor op aanvraag gemaakte kruiden dranken, wordt een prijs per soort afgesproken met de aanvrager.

 

 

Voor het bestellen van alleen voer en /of kruidendrank kunt u gebruik maken van het formulier onder het kopje voeding / voer bestellen op de website.

 

 

BESTE MENSEN, SORRY VOOR DE VELE TEKST OP DEZE PAGINA, MAAR STEEDS VAKER KRIJGEN WIJ RESERVERINGEN WAARBIJ DE KOOIEN VÉÉL TE KLEIN ZIJN OM RATTEN IN TE HOUDEN, EEN HAMSTERKOOI VOLSTAAT NIET!!

WANNEER U NIET BEREID BENT DE MINIMALE KOOI, EN MATEN VAN TOEBEHOREN AAN TE HOUDEN ( 80X50X80 CM- LxBxH) of liever nog de maten aangegeven door LICG ( licg.nl-rat  100x50x70 CM ) DOET U DAN ALSTUBLIEFT GEEN RESERVERING BIJ ONS.

 

 

****BELANGRIJK NIEUWS****💬💬💬 13-04-2020

🤒🤒🤒🤧🤧🤧😏😏😏🤒🤒🤒

 

Voor zover wij kunnen kijken, zal ons land voorlopig een "total lockdown" in verband met het coronavirus bespaard blijven.

Er zijn dan ook weer 2 stellen samen gegaan, en wij hopen op nieuwe dekkingen binnenkort.

Echter voor het ophalen van de rittens willen wij ons wel aan de strenge regels houden waar het neerkomt op contact met de adoptanten.


LEEST U ONDERSTAAND BERICHT ALSTUBLIEFT ZORGVULDIG DOOR, WANNEER U ZICH HIER NIET IN KUNT VINDEN, IS HET BETER VOORLOPIG GEEN RESERVERING BIJ ONS TE DOEN.

 

In verband met het corona virus, en mijn beroep in vitale functie ( ik weet dus niet wat ik mee naar huis neem op het moment)  is het niet mogelijk in de ratten kamer / in huis te komen om de rittens op te halen.
Rittens uitzoeken geschiedt uitsluitend vanaf een foto, ik zal wekelijks een foto update of video plaatsen op onze Facebook pagina, zodat u de rittens in de gaten kunt houden, en uw voorkeur ( op volgorde van reservering) kunt aangeven wanneer u daarvoor gemaild wordt.
Wij werken daarom op de volgende manier:
Wanneer u bij ons bent ( na het maken van een ophaal afspraak ), stuurt u even een berichtje naar het mobiele nummer ( welke u na de definitieve afspraak ontvangt) , dit mag via whatsapp of SMS
LET OP !!!! NIET BELLEN NAAR DAT NUMMER, HET WORDT NIET OPGENOMEN!!!!
Wij zullen de bovenkant van de voordeur openen, u geeft het vervoersmandje aan waarin de rittens vervoerd gaan worden, en wij zullen de rittens in het vervoersmandje doen.
Heeft u voer besteld, dan zal dit voor u in de voortuin klaar staan.
Wij willen graag dat u contant bij ons afrekent, zou u het geld in een doorzichtig zakje voor ons willen doen, zodat wij het makkelijk kunnen aannemen en globaal kunnen natellen?
Tot slot willen wij vragen om ( wanneer dat mogelijk is) zoveel mogelijk alleen te komen, zodat er niet hele gezinnen op het tuinpad staan, en een veilige afstand niet meer te waarborgen is.
Natuurlijk maken wij gewoon tijd om eventuele vragen te beantwoorden, en is er absoluut geen haast om weg te komen, maar in deze tijd is het gewoon even niet anders, voor ieders veiligheid moeten wij het op deze manier doen.

 

 

 

 

 

reserveringsformulier voor rittens :

Let u er alstublieft op voordat u het formulier invult, dat er meestal niet per direct rittens te reserveren zijn. Het meest van de tijd staat er een wachtlijst voor rittens. Hoe lang de wachttijd bedraagt, is afhankelijk van de hoeveelheid reserveringen, en wat moeder natuur ons brengt qua geslacht van de rittens. Een inschatting qua wachttijd is voor ons dus moeilijk te maken.

U kunt onder het kopje "wanneer ben je aan de beurt" op onze website bekijken hoe lang de wachtlijst op het moment is, deze wordt dagelijks bijgehouden.

Wanneer u beslist onderstaand formulier in te vullen, is uw reservering ( na bevestiginsmail ) definitief. Mocht u in de tijd dat u moet wachten op uw rittens onverhoopt elders rittens vandaan kunnen halen, doe ons dan even een afbericht voor uw reservering. Op deze manier kunnen wij iedereen tevreden houden, en hoef ik geen onnodige administratie te verrichten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.