PRIJZEN GELDEND VANAF JANUARI 2020

 

 

Prijs per ritten:   € 20,-  ongeacht vacht soort kleur / uitmonstering of oorstand.

Voer per kilo :       € 3,- ( wij zijn bereid het voer naar u te verzenden, informeer even naar de kosten, dit verschilt per gewicht, en per land ).

weerstand verhogende kruidendrank:  glazen druppel flesje of pipet flesje van 10 ml :   € 5,-

Prijzen voor fokrittens voor bevriende ratteries variëren per ritten.

Stamboom wordt voor ratteries altijd meegeleverd.

 

 

Voor op aanvraag gemaakte kruiden dranken, wordt een prijs per soort afgesproken met de aanvrager.

 

 

Voor het bestellen van alleen voer en /of kruidendrank kunt u gebruik maken van het formulier onder het kopje voeding / voer bestellen op de website.

 

 

reserveringsformulier voor rittens :

Let u er alstublieft op voordat u het formulier invult, dat er meestal niet per direct rittens te reserveren zijn. Het meest van de tijd staat er een wachtlijst voor rittens. Hoe lang de wachttijd bedraagt, is afhankelijk van de hoeveelheid reserveringen, en wat moeder natuur ons brengt qua geslacht van de rittens. Een inschatting qua wachttijd is voor ons dus moeilijk te maken.

Wanneer u beslist onderstaand formulier in te vullen, is uw reservering ( na bevestiginsmail ) definitief. Mocht u in de tijd dat u moet wachten op uw rittens onverhoopt elders rittens vandaan kunnen halen, doe ons dan even een afbericht voor uw reservering. Op deze manier kunnen wij iedereen tevreden houden, en hoef ik geen onnodige administratie te verrichten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.