Ons doel is de wachtende mensen van dit moment van rittens te voorzien.

Wel blijft voor ons gelden, heeft u al ratjes van ons, en bent u toe aan nieuwe rittens om te voorkomen dat er een dier van ons alleen komt te zitten, neem dan alstublieft TIJDIG contact met ons op. 

Het duurt altijd even voordat ik iets voor u kan betekenen. 
PRIJZEN GELDEND VANAF JANUARI 2024

 

 

Prijs per ritten:   € 25,-  ongeacht vacht soort kleur / uitmonstering of oorstand.

Onze rittens blijven per 1 januari tot de leeftijd van 8 weken bij ons in de rattery ( een uitzondering geldt voor rittens uit een heel klein nestje, die met 6 weken al ruim boven de 100 gram wegen, en zeker genoeg zijn om te verhuizen ).

 

let op, de regels voor reservering zijn iets aangepast, lees goed door hoe wij vanaf januari 2023 te werk gaan alstublieft. onder het kopje wachtlijst  / wanneer ben je aan de beurt op deze website

 

Basisvoer per kilo :  € 3,- 

Kijkt u voor onze verschillende mixen en aanverwante artikelen even onder het kopje voeding / voer bestellen in het menu hierboven.

 

Prijzen voor fokrittens voor bevriende ratteries variëren per ritten.

Stamboom wordt voor ratteries altijd meegeleverd.

 

 

Voor op aanvraag gemaakte kruiden dranken/ dieetvoeding, wordt een prijs per soort afgesproken met de aanvrager.

 

 

 

reserveringsformulier voor rittens :

Let u er alstublieft op voordat u het formulier invult, dat er meestal niet per direct rittens te reserveren zijn. Het meest van de tijd staat er een wachtlijst voor rittens. Hoe lang de wachttijd bedraagt, is afhankelijk van de hoeveelheid reserveringen, en wat moeder natuur ons brengt qua geslacht van de rittens. Een inschatting qua wachttijd is voor ons dus moeilijk te maken.

U kunt onder het kopje "wanneer ben je aan de beurt" op onze website bekijken hoe lang de wachtlijst op het moment is, deze wordt dagelijks bijgehouden.

 

Let op, de regels voor reservering zijn iets aangepast, lees goed door hoe wij vanaf januari 2023 te werk gaan alstublieft. onder het kopje wachtlijst  / wanneer ben je aan de beurt op deze website

 

Wanneer u beslist onderstaand formulier in te vullen, is uw reservering  na bevestiginsmail ( let op, wij sturen iedereen handmatig een bevestigingsmail, deze kan dan ook langer duren)  definitief. Mocht u in de tijd dat u moet wachten op uw rittens onverhoopt elders rittens vandaan kunnen halen, doe ons dan even een afbericht voor uw reservering. Op deze manier kunnen wij iedereen tevreden houden, en hoef ik geen onnodige administratie te verrichten.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.