PRIJZEN GELDEND VANAF JANUARI 2022

 

 

Prijs per ritten:   € 20,-  ongeacht vacht soort kleur / uitmonstering of oorstand.

Voer per kilo :       € 3,- ( wij zijn bereid het voer naar u te verzenden, informeer even naar de kosten, dit verschilt per gewicht, en per land ).

Kijkt u voor voer en aanverwante artikelen even onder het kopje voeding / voer bestellen in het menu hierboven.

 

Prijzen voor fokrittens voor bevriende ratteries variëren per ritten.

Stamboom wordt voor ratteries altijd meegeleverd.

 

 

Voor op aanvraag gemaakte kruiden dranken, wordt een prijs per soort afgesproken met de aanvrager.

 

BESTE MENSEN, SORRY VOOR DE VELE TEKST OP DEZE PAGINA, MAAR STEEDS VAKER KRIJGEN WIJ RESERVERINGEN WAARBIJ DE KOOIEN VÉÉL TE KLEIN ZIJN OM RATTEN IN TE HOUDEN, EEN HAMSTERKOOI VOLSTAAT NIET!!

WANNEER U NIET BEREID BENT DE MINIMALE KOOI, EN MATEN VAN TOEBEHOREN AAN TE HOUDEN ( 80X50X80 CM- LxBxH) of liever nog de maten aangegeven door LICG ( licg.nl-rat  100x50x70 CM ) DOET U DAN ALSTUBLIEFT GEEN RESERVERING BIJ ONS.

 

 

 

 

reserveringsformulier voor rittens :

Let u er alstublieft op voordat u het formulier invult, dat er meestal niet per direct rittens te reserveren zijn. Het meest van de tijd staat er een wachtlijst voor rittens. Hoe lang de wachttijd bedraagt, is afhankelijk van de hoeveelheid reserveringen, en wat moeder natuur ons brengt qua geslacht van de rittens. Een inschatting qua wachttijd is voor ons dus moeilijk te maken.

U kunt onder het kopje "wanneer ben je aan de beurt" op onze website bekijken hoe lang de wachtlijst op het moment is, deze wordt dagelijks bijgehouden.

Wanneer u beslist onderstaand formulier in te vullen, is uw reservering  na bevestiginsmail ( let op, wij sturen iedereen handmatig een bevestigingsmail, deze kan dan ook langer duren)  definitief. Mocht u in de tijd dat u moet wachten op uw rittens onverhoopt elders rittens vandaan kunnen halen, doe ons dan even een afbericht voor uw reservering. Op deze manier kunnen wij iedereen tevreden houden, en hoef ik geen onnodige administratie te verrichten.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.