Al jaren wordt er van het afsnijdsel van theezakjes bodembedekking voor knagers vervaardigd in Engeland. Wij hebben dit product veel gebruikt in onze rattery als nest materiaal in zomer en winter voor de ratjes, als nest materiaal in huisjes en sputniks.

Het ideale aan de fijne zachte papier stroken, is dat je dagelijks even de natte papier stukjes kunt wegrapen en daarvoor in de plaats schone kunt neerleggen. Zo blijven de ligplekken schoner, en gaan de kooien minder snel stinken.  Ook als nestmateriaal voor onze zwangere dames is het ideaal spul. ze kunnen er een nestje van maken waarin zij veilig hun kroost kunnen werpen. Het kan moeder en kinderen niet schaden, in tegenstelling tot hard karton of scherpe stroken papier.

Helaas is het voor ons als rattery nooit gelukt de teabag bedding naar Nederland over te laten brengen, en gaat een boot tochtje over zee ons net iets te ver om aan het materiaal te komen.

 

Teabag bedding Nederland heeft ( zoals de naam al aangeeft ) het spul naar Nederland weten te halen.

De importeur achter dit product is Hans.

Mede door Hans is het zo dat wij nu gebruik kunnen maken van fijne stroken schone teabagbedding.

Vrij van thee resten en ander afval. Pure schone zachte witte stoken nest materiaal.

Bent u nieuwsgierig naar het product, dan kunt u dat via onze pagina bestellen, en mee laten zenden met een voer bestelling, of een bestelling doen op de website van de teabagbedding zelf:

www.teabagbeddingnederland.nl

of even een mailtje sturen naar:

teabagbeddingnederland@gmail.com

of een PB op https://m.facebook.com/teabagbeddingnederland/

 

Voor het afhalen van de tea bag bedding in Purmerend kan altijd een afspraak gemaakt worden, stuur daarvoor even een berichtje naar het onderstaande telefoon nummer :

0685888383.

 De administratie, en de bestellingen op de tea bag bedding pagina wordt ( worden ) gedaan door Hans. U mailt of spreekt dus niet met mij wanneer u iets wilt bestellen.

De tea bag bedding gaat verder dan alleen onze rattery, aangezien het voor ieder dier te gebruiken is. 

 

Wilt u voer bestellen en bent u nieuwsgierig naar het product, vraag dan in het opmerkingen veld onderaan de pagina "voeding / voer bestellen" om een proefzakje van het materiaal.

Wij laten u met plezier kennis maken met dit fantastische product.