Op Deze Pagina Kunt U Uw Bestellingen Aangeven.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 

Basis compleet €3.- per kilogram

 

Onze eigen complete basis voermix naar het recept van het boek 'The scuttling gourmet", deze bestaat uit zaden, kruiden en geperste brokjes van kruiden en groenten. Bij de mix, is een geperste brok toegevoegd met dierlijk eiwit. Dit eiwit wordt gewonnen uit vette vis, en heeft dan ook het voordeel dat er ook nog eens de nodige omega vetten en vitaminen in zitten.

Dit maakt het voer dan ook geschikt voor ratten van ALLE leeftijden. Let er wel op dat u bij ratten in de groei nog extra dierlijke eiwitten kunt toevoegen, maar dit na het eerste levensjaar niet meer wenselijk is ( het percentage dierlijke eiwitten in de mix zelf is dan voldoende).

De voeding is bovendien 100 procent suikervrij.

Als supplement heb ik gekozen om een kruiden drank toe te voegen wanneer de weerstand van de ratten wat lager is door weersomstandigheden, dit is echter geen must om de voeding nog meer volledig te laten zijn.

Deze kruiden drank kan door middel van enkele druppels in het waterflesje toegevoegd worden en is 100 procent natuurlijk

 

 Buiten onze basis mix, hebben wij ook een mix samengesteld op plantaardige basis, en een mix met extra weerstand verhogende kruiden. Beide mixen zijn uitsluitend verkrijgbaar in 4 kilo verpakking, en hebben afwijkende prijzen. 

Meer info met foto's van deze voermix volgt.

 

Onze kruiden drank, speciaal gemaakt om de weerstand van de ratjes een boost te geven,  is te koop per flesje van 10 ml ( dosering is 1 druppel op 100 ml. water), U zult bij een kleine hoeveelheid ratjes erg lang met dit flesje toe kunnen.

Dit flesje kost 5 Euro.

 

Ook hebben wij voor het uitstrooien van voeding een gezonde alpen kruiden mix samengesteld welke zeer geschikt is om uit te strooien over de bodem als fourageerdoel, en ook nog eens goed is voor de gezondheid van de ratjes. De mix is te koop in bakjes van 100 gram voor 3,50 Euro, en een emmertje van 250 gram kost 6,95 Euro. U kunt in het keuze menu aangeven welke hoeveelheid u wenst.

 

Bestellen van het voer en /of kruiden drank kunt u doen via deze pagina. Vult u dan onder aan deze pagina even uw gegevens in, en de hoeveelheid voeding / kruidendrank die u wenst.

 

Heeft u een ratje met een medisch probleem, en wilt u dat wij voor het probleem een ondersteunende kruiden drank maken, neemt u dan even contact met ons op.

Denk hierbij aan ratten met problemen aan het bewegingsapparaat, ratjes met extreem afwijkend gedrag, ratten met allergieën, of wat oudere ratjes met bijvoorbeeld nier problemen.

Maar beseft u zich te allen tijde dat kruiden en ondersteunende werking hebben, en een medicijn wat de dierenarts uw dier voorgeschreven heeft nooit kan vervangen.

 

 

Voer , kruidendrank, kruiden strooi mix  en /of teabag bedding bestelt u via onderstaand formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

 

***************************************************************************

Regelmatig ontvangen wij berichten van mensen hoe fijn ons voer is,maar vandaag 19-02-2019 wel een heel speciaal bericht, wat ik graag wil delen. 

Niet om te roepen dat alleen mijn voer zo fantastisch is, maar om een ieder ervan bewust te laten worden dat een goede uitgebalanceerde voeding zo belangrijk is. 

Een goed soort rattenvoer vind je niet bij de commerciële aanbieder. Deze zoek je bij mensen die zich verdiepen in dat wat de rat nodig heeft. 

 

Het ratje van Elvira kampte met ernstige vorm van blaasgruis. 

Dit doordat de verhoudingen in het door haar gekochte commerciële voer niet in balans waren om daar gezond oud op te worden.

De dierenarts haalde de hoeveelheid blaasgruis wat op de foto staat uit de blaas van het meisje. Hierna bestelde Elvira ons voer, en dit is wat zij ons vandaag schreef: 

 

hoi karin,

Ik dacht dat je het wellicht leuk zou vinden om te horen hoe het gaat met mijn Waffles nadat we voer bij je hebben gekocht. Waffles had destijds verschrikkelijk veel last van blaasstenen. Zelfs na de operatie en antibiotica was er al gauw toch weer wat gruis te vinden in haar urine. De afgelopen weken heeft ze enkel jouw voer gehad (de oude zak voer die ik nog van de dierenwinkel had heb ik weggegooid) met verse groentetjes etc. en op advies van de dierenarts een stukje vit. C supplement bij iedere dag. Afgelopen week ben ik terug gegaan (de dierenarts wilde haar urine weer bekijken en was op het punt om een sample naar een ander bedrijf te sturen om te onderzoeken en dan zou ze speciaal kattenvoer krijgen tegen blaasgruis (ja...kattenvoer..dat lees je goed). Ze is echter van top tot teen bekeken en haar urine onderzocht en.....ze is volledig schoon! De dierenarts was stom verbaasd. Ik had haar over je voer verteld. Wij zijn dus dolgelukkig :) dankjewel!! We hoeven over een half jaar pas weer voor controle te komen. (en mn vriend ook blij want die begon al zenuwachtig te worden over onze financieen inmiddels ;) )

fijne week!

Urine met blaasstenen
Urine met blaasstenen