****BELANGRIJK NIEUWS****💬💬💬

🤒🤒🤒🤧🤧🤧😏😏😏🤒🤒🤒


In verband met de ristricties die een ieder in het land opgelegd heeft gekregen omtrent het corona virus😷, zullen de beloofde dekkingen van deze maand uitgesteld worden of zelfs niet doorgaan.  Zoals het er nu voor staat, zullen we op 6 april weer iets meer duidelijkheid gaan krijgen over "hoe verder".


Die tijd wil ik, in het belang van de rattery, maar ook de reserveerders die mogelijk hun diertjes niet af zullen mogen halen even afwachten. 

Na 6 april zal er dus ook een besluit vallen of er op korte termijn nog dekkingen zullen zijn. 


Wanneer alles veilig blijkt,gaan we vrolijk verder. 

Maar er zullen de eerste tijd zeker nog regels zijn bij het afhalen van de rittens. 

Zo zullen,zolang er nog mensen zijn die drager van het virus kunnen zijn of het virus nog steeds niet honderd procent onder controle is, de rittens heel onpersoonlijk aan de deur worden afgegeven😷😷😷, zullen er geen handen geschud worden 🤧🤝🤝, en blijft ons huis en de ratten kamer even privé. 


Wij hopen op begrip en geduld van een ieder die nu al een tijd wacht op leuke rittens en vragen u het geduld nog zo lang op te brengen🙏🏽🙏🏽🙏🏽. 

Wordt vervolgd.............

Vandaag 29-02-2020 is om 13:00 uur de bevalling van Gaya begonnen.

Er zijn in totaal 11 rittens geboren, waaronder 7 meiden en 4 knullen, ALLEN ZIJN GERESERVEERD!!

 

Gaya is een super zacht meisje, zij heeft geen duidelijke plaats tussen de meiden in de kooi. Aandacht van mensen vindt zij het leukste wat er is, en wanneer zij eenmaal die aandacht krijgt, is een rondje racen ook altijd een hit.

Met nieuwkomers in de groep bemoeit zij zich niet, ze vindt het prima om haar slaap plekje te delen met iedereen die dat wenst. Gaya is een meisje met een karakter wat eigenlijk iedereen in de kooi zou moeten hebben.

 

De vader van het nest is Witje.

Witje woont niet in onze rattery, maar is wel door ons gefokt.

Dankzij een lieve reserveerster, mochten wij de lijn van witje voortzetten. Zelf hadden wij geen mannen aangehouden uit het nest van Witje, en de lijn leek verloren te gaan.

Voor mijzelf een heel bijzonder nestje dus, en ik ben de eigenaresse van Witje dan ook bijzonder dankbaar voor deze gunst.

Witje wordt omschreven als een lieve knuffelige maar vooral zorgzame ( inmiddels wat oudere) man.

Witje is afkomstig uit ons S nest van ruim 2 jaar geleden.

 

Er zullen uit dit prachtige nest zeker een aantal rittens bij ons blijven.

Of er rittens vrij zullen zijn voor reservering zal moeten blijken.

wanneer dat bekend wordt zullen de rittens verdeeld worden onder de reserveerders op de wachtlijst. Mochten er rittens over blijven, dan zullen deze op Facebook bekend gemaakt worden, en op de pagina "nog te reserveren rittens " komen te staan op deze website.

 

 

Gaya                                                                 Gaya's  down-under                        Witje

                                                                              buikje.