Twee mooie koppels zullen bij ons het nieuwe jaar gaan inluiden.

 

Koppel 1:  Vledder: Deze niet te grote prachtige blauwe rex bonte man met bles heeft een heerlijk mensgericht karakter. Ook naar zijn soortgenoten is hij tolerant en zorgzaam. Vledder begeleidt graag de oudjes wanneer zij hulpbehoevend worden. Een heerlijk ventje

Elvira: Zij is een bescheiden Russisch blauw bont marble meisje, ze laat zich alles doen in de kooi, daar waar een pittige dame vindt dat zij teveel is in een huisje, laat Elvira zich wegsturen. Naar nieuwkomers en mensen is Elvira een schat.

 

UPDATE 19-01-2020:

Elvira is bevallen van 11 mooie stevige rittens, onder voorbehoud 6 dames en 5 mannen.

De rittens zullen onder de mensen verdeeld worden die op de reserveringslijst staan, de verdeling zal pas plaatsvinden op het laatste moment( leeftijd van 5/6 weken), het is niet mogelijk om nu nog een reservering te doen voor dit nest.

 

Koppel 2: Ziggy : Een grote stevige zwartoog marter man met ster allures. Hij is niet de underdog van de groep, maar ook zeker niet de alpha. Ziggy hoort bij de middenmoot, en is altijd nieuwsgierig naar wie er voor de kooi staat. Een kereltje met humor ( een pak mij dan als je kan spelletje is voor hem favoriet) eenmaal rustig een heerlijke knuffel.

Flicka: Zij is een dochter van Vledder uit een eerdere worp, een Engels blauw effen silvermane rex meisje. Flicka laat het kaas niet van haar brood eten in de kooi, zij wil anderen nog wel eens terecht wijzen, maar niet op een nare manier. Flicka is naar mensen toe net als haar vader, altijd in voor een knuffel, maar dan ook wel als eerste, op je beurt wachten is iets waarvan zij niets heeft begrepen.

 

UPDATE 19-01-2020:

Vandaag is ook Flicka bevallen van maar liefst 15 jongen. om haar iets te ontlasten hebben wij 2 van haar mannelijke rittens bij Elvira aangelegd, zo hebben zij beiden 13 ukken om te zogen.

Ook voor dit nest zal de verdeling pas in de laatste week voor hun vertrek bekend gemaakt worden. Als eerste zijn de mensen aan de beurt die al een reservering hebben staan. Mochten er rittens beschikbaar komen na de verdeling, dan kunt u deze bewonderen op deze pagina onder het kopje "rittens vrij voor reservering".

 

 

Vledder                                   Elvira                                           Ziggy                                      Flicka